0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Bescherming van Politieke Gevangenen houden TJK-E, Al-Haq, CFPPI, Rifproject en Rif-Alert een solidariteitsconferentie op 16 juni in Amsterdam. Met dit initiatief willen wij krachtig protesteren tegen marteling, detentie en onderdrukking van activisten en politieke gevangenen in landen zoals Iran, Turkije, Marokko en Palestina. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze conferentie en om uw solidariteit te betuigen met de politieke gevangenen.

Repressie, arrestatie en marteling van mensenrechtenactivisten in Iran en andere landen in de MENA regio zijn een dagelijks beeld geworden. Duizenden activisten worden daar vervolgd en gemarteld vanwege hun mening tegen maatschappelijk onrecht en hun steun aan slachtoffers. De dictatoriale regimes in deze landen gebruiken alle middelen om mensen te onderdrukken en om zelf aan de macht te blijven.

Gelukkig is er over de hele wereld solidariteit. Mensenrechtenorganisaties, verdedigers van het vrije woord, onafhankelijke journalisten en humanitaire organisaties komen in actie tegen de onderdrukking van activisten, politieke gevangenen en de schending van mensenrechten.
Ook dit jaar is -op de Internationale Dag voor de Bescherming van Politieke Gevangenen- de stem van de politieke gevangenen in Iran, Turkije, Marokko en Palestina te horen. Met z’n allen in actie komen tegen marteling, opsluiting en onderdrukking van activisten en politieke gevangenen.

Datum/tijd: Zondag 16 juni 2019, van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: OBA Library of Amsterdam
Adres: Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam

About Post Author

TJK-E

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir